All Inclusive Jullie Trouwfeestje!

Weddingplanning

Puur Bruidsgeluk

“Een weddingplanner. Dat zijn toch van die mensen die voor heel veel geld een bruiloft regelen? Is vast overgewaaid uit Amerika, daar hebben ze allemaal van die wilde ideeën die alleen maar geld kosten”.

Ja denk je?

Ik zou jullie graag willen overtuigen van het tegendeel. Laat ik beginnen bij het woordje genieten.

Jullie trouwdag moet in het teken staan van jullie liefde, hoe jullie stralen, hoe jullie geluk wordt gevierd. Dus JULLIE! Het is fijn als de meest lieve en mooie mensen om jullie heen zoals ouders, grootouders, broers, zussen, neefjes, nichtjes, ooms, tantes en vrienden en  vriendinnen ook het geluk van jullie zien en met jullie mee kunnen genieten.

Bruidsfotografie

Foto Mariek

Bruidsfotografie door Foto Mariek in heel Nederland!

Ik zou het onwijs leuk vinden om jullie prachtige dag vast te leggen. Mijn uitgangspunt is geen extreem geposeerde foto's maar plaatjes van hoe jullie echt zijn! Zo probeer ik een prachtig verhaal te maken door middel van de foto's van jullie romantische dag. Ook de romantiek moet er natuurlijk vanaf spatten, dit wil ik zoveel mogelijk terug laten komen in de foto's. Vooraf aan jullie huwelijk kan je een leuke pre – weddingshoot laten maken. Deze loveshoot foto's kan je gebruiken voor een orgineel begin aan je album of save the date kaartjes of je huwelijksuitnodiging.

Bruidstaart

Lynn's Bakery

De geweldige Bruidstaarten van Lynn's Bakery

Elke bruidstaart maak ik volledig naar wens voor het bruidspaar. Om de bruidstaarten te bestellen is er altijd persoonlijk contact door middel van een ‘bruidstaartbespreking.’ Tijdens dit gesprek wordt aan de hand van een proeftaartje de bruidstaart ontworpen.

Trouwkaarten & Trouwhuisstyle

Le Chic Cards

 

Le Chic Cards heeft een breed assortiment prachtige en unieke gelegenheidskaarten in een chique, trendy en typografische stijl! Of je nu gaat verloven, trouwen, een save-the-date wil sturen, een huwelijksjubileum te vieren hebt of een geboorte wil aankondigen, voor elke bijzondere gelegenheid vind je een passende kaart! Ook voor een complete trouwhuisstijl/stationary ben je bij ons aan het goede adres!

Wil je de trouwkaart plus bijbehorende kaartjes een exclusieve touch meegeven? Stuur hem dan in een trendy pocketfold. Maak het geheel dicht met een bijpassend lint, en jullie trouwkaart ontpopt zich tot een waar cadeautje!

Wie wil dat nu niet? Een complete huisstijl voor jullie bruiloft. Een serie kaarten die prachtig passen bij elkaar en het wellicht ook het thema van jullie trouwdag aangeeft! Een save the date kaart waarmee je jullie gasten laat weten wanneer de bruiloft is. Een prachtige trouwkaart waarop jullie de uitnodiging schrijven. Passend bij de trouwkaart een RSVP kaartje, een bijlagekaartje waarop adressen vermeld kunnen worden. Of wat dacht je van een programma kaartje, waarop de indeling van de dag vermeld staat.

En, wil je op jullie trouwdag de gelofte uitspreken naar elkaar, kies dan voor zo’n prachtig kaartje waarin jullie belofte aan elkaar geschreven staat! Helemaal in stijl!

 

Trouwauto

t' Klassiekerhuis

Zoekt u trouwvervoer in stijl? Een Bentley, Rolls Royce of misschien toch een Daimler of andere oldtimer?
Het Klassiekerhuis heeft een aantal exclusieve auto’s voor u op voorraad waardoor uw trouwdag een gouden randje krijgt.
De auto’s zijn alleen te huur met professionele chauffeur.

Haarstyling & Visagie

Anke Kranenburg

Bruidsbloemen

Tuincentrum de Bonte

TOP